Over ons

Wij geloven dat cybersecurity niet zo complex hoeft te zijn

De wereld van cybersecurity wordt gekenmerkt door dure woorden en complex jargon. Daardoor lijkt het voor vele kmo’s onbegonnen werk, waardoor ze een vogel voor de kat zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we niet alleen de kwetsbaarheden in organisaties blootleggen, maar ze ook duidelijk uitleggen in mensentaal. Zo kan iedereen in het bedrijf meehelpen - ongeacht de IT-achtergrond - om de hackers buiten te houden. Want je bent maar zo sterk als je zwakste schakel.

cyberplan ethical hacking team
ONZE VISIE

We willen een wereld waarin cybersecurity geen geheimen meer kent voor elke kmo - klein of groot.

ONZE MISSIE

We bestaan om bedrijven de nodige inzichten te bieden om hun beveiliging te verbeteren, zodat ze zich zonder zorgen op hun core business kunnen focussen.

Onze waarden

target icon
Impact
We willen de grootst mogelijke impact maken op de klant, zonder ons te verliezen in de kleine details. We prioriteren de belangrijkste zaken die de meeste waarde voor je investering kunnen brengen.
trust icon
Vertrouwen
We behandelen je gegevens en toestellen met zorg en professionalisme. Dat zijn uiteindelijk de standaarden die je verwacht van een cybersecurity partner.
door icon
Toegankelijk
We willen cybersecurity eenvoudiger en toegankelijker maken voor iedereen, onafhankelijk van een IT-achtergrond. We blijven down-to-earth en zullen je niet belasten met complex jargon.
star icon
Kwaliteit
Cybersecurity zou geen luxeproduct moeten zijn, enkel voor grote bedrijven. We geloven dat elke onderneming - groot en klein - toegang moet hebben tot alle inzichten om hun beveiliging te verhogen.
Een team van ervaren ethische hackers

Als cybersecurity-experts hacken wij bedrijven om zwakke punten bloot te leggen. En met deze kritieke aanpassingen kan je de beveiliging al naar een hoger niveau tillen en hackers buiten houden. Daarom focussen wij op de zaken die er écht toe doen. Zo kan jij de risico’s beperken met een minimale investering.

cybersecurity experts team cyberplan
Waarom kiezen Vlaamse kmo's voor Cyberplan

We leggen niet alleen de kwetsbaarheden in organisaties bloot, maar leggen ze ook duidelijk uit in mensentaal. Zo kan iedereen in het bedrijf meehelpen - ongeacht de IT-achtergrond - om de hackers buiten te houden.

checkmark icon
Team van 22 cybersecurity experts en ethical hackers
checkmark icon
7 jaar ervaring
checkmark icon
134 klanten in verschillende sectoren
checkmark icon
Experts over heel Vlaanderen
checkmark icon
Internationale certificaten & opleidingen

Niet tegenwerken, maar samenwerken met IT-partners

We geloven dat iedereen zijn eigen expertise heeft. Cybersecurity is 100% onze focus en specialiteit. Daarom werken we samen met IT-partners om ervoor te zorgen dat Vlaamse bedrijven hun veiligheid naar het volgende niveau kunnen brengen.

Hier staat Cyberplan voor

Heldere uitleg in mensentaal

We leggen alles uit in mensentaal, zodat ook mensen zonder technische achtergrond alles begrijpen.

Samenwerken met IT-partner

We willen geen roet in het eten van je IT-partner gooien, maar werken net samen om jouw beveiliging op punt te zetten.

Specialisatie in Cybersecurity

Onze expertise is 100% cybersecurity. Ons team van ethical hackers bestaat uit getrainde professionals met internationale certificaten.

Focus op de kmo

We kennen de uitdagingen van de Vlaamse kmo. Onze budgetten zijn op maat van de kmo. Je geniet daarbij van 45% korting via de kmo-portefeuille.

Vast contactpersoon

Ook na een audit of test blijven wij beschikbaar als contactpersoon. Bij een mogelijke cyberaanval schieten we je snel te hulp.

In de achtergrond

Ons werk gebeurt volledig op de achtergrond. Onze hackers zullen je niet onnodig storen, je zal er amper iets van merken.

Cybersecurity in mensentaal?

checkmark icon

Zit je nog met vragen rond je cybersecurity? We begrijpen het. Cybersecurity is onze expertise, daarom niet die van jou. We komen graag bij je langs om het in mensentaal uit te leggen.

Maak een afspraak